coaching email tamara cramer bornemann enschede

Weeklegging 7 september – 13 september 2015

De kaarten die ik deze week gebruik zijn de Wisdom of Avalon (Wijsheid van Avalon) Orakelkaarten van Colette Baron-Reid. Deze kaarten geven je krachtige inzichten voor deze week.

Email coaching met behulp van de kaarten door Tamara Cramer Bornemann in Enschede. Het doel van Inspirational Cardreading is om jou te inspireren met behulp van tarotkaarten, orakelkaarten en blogartikelen. De kaarten kunnen je elk moment in jouw leven inspireren op verschillende vlakken. Je kunt hierbij denken aan zakelijk relaties, persoonlijke relaties en intieme relaties, innerlijke groei, het maken van stappen enzovoorts.Deze week zijn er meerdere uitdagingen voor je. Ongenezen situaties uit het verleden komen weer op de oppervlakte en je hebt de mogelijkheid om deze te genezen en te transformeren.
Sommige situaties komen van heel diep en heel lang geleden en in dit leven keren sommige situaties weer terug. Zorg goed voor jezelf, blijf in het licht en laat pijnlijke- endrama gedachten geen loopje met je nemen. Reageer niet vanuit angst, neem de tijd om in liefde en positiviteit te zijn. De laatste maanden is je bewustzijn enorm gegroeid en hierdoor kan je sneller schakelen wanneer drama zich aandient.
Een week om extra lief voor jezelf te zijn en vertrouwen te hebben in positieve transformatie

Begin van de week

De kaart: Communication (Communicatie)
Communiceer helder wat je wilt en bedoelt. Wanneer je iets niet begrijpt, stel dan vragen. Vraag om opheldering wanneer je het gevoel hebt dat er iets verborgen wordt gehouden.
Communicatie zal deze week een marker zijn en sta hier bij stil.
Wanneer je bidt en/of affirmeert wees dan helder en duidelijk, luister na de boodschappen die jij ontvangt, ook via je intuïtie. Houd je intentie scherp en helder.

Midden van de week

De kaart: The Goblin (De Goblin)
De Goblin is je Ego. Het ego duikt op in situaties waarin je nog aan het helen en groeien bent. Het ego duikt op als weerstand, verhaaltjes in je hoofd, analyseren, drama enzovoorts. Het ego denkt in angst, egoïsme, woede, hebzucht, afgunst, verslaving enzovoorts.
De Goblin in je probeert actief te zijn en te groeien. Wanneer je ervaart dat hij/zij actief is, sta dan stil bij de situaties, wat zijn je motieven, zijn het onopgeloste situaties uit het verleden?
Reageer niet impulsief. Vraag aan je lichaam waar het pijn doet en richt daar je aandacht met onvoorwaardelijke liefde op.
Reageer niet op je ego, wees stil en zoek liefde en licht in jezelf. Wanneer je hierop de focus legt verdwijnt de Goblin en kan je weer helder zijn.
De Goblins in anderen groeien ook (al dan niet tijdelijk), reageer hier niet op in drama, je kunt het niet voor een ander doen en het ego van een ander kan je al helemaal niet genezen. Blijf in liefde en licht.

Einde van de week

De kaart: The Wasp (De Wesp)
De wesp steekt en de steek is pijnlijk. Sommige mensen reageren hier zelfs allergisch op. Hoe ga jij om met een steek (van een wesp, van een ander, van jezelf enzovoorts)?
Er kunnen momenten zijn die pijnlijk voelen en die niet binnen een uur of meer uit je leven verdwijnen. Blijf rustig en kalm en geef jezelf de liefde die je in je hebt. Wees bewust over  gedachten over jezelf en anderen en steek een ander ook niet.
Misschien ben je enorm gekwetst en voel je je een slachtoffer of je voelt jaloezie etc. Al deze lage emoties houden je weg van heling en liefde. Jij kunt hier verandering in brengen.

Reageer niet vanuit angst en voel liefde, licht en compassie, voor jezelf en anderen.
Dit weekeinde is het belangrijk om je niet met anderen te bemoeien en situaties groter te maken dan dat ze daadwerkelijk zijn. Bescherm jezelf, niet door in de aanval te gaan, maar door wijs en slim te zijn. Verdedig alleen als het noodzakelijk is voor je.

Ik wens je een hele fijne week toe,

Liefs Tamara

Wil je een persoonlijke kaartlegging op maat; bekijk dan de opties en ik help je graag met je vraag:Vorige artikelen:
In spiratie perceptie spiration spirational Cardreading zicht nerlijke kracht nerlijke wijsheid

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.