coaching email tamara cramer bornemann enschede

Weeklegging 27 april – 3 mei 2015

Voor de kaartlegging van deze week gebruik ik het Orakel van de Aartsengelen van Doreen Virtue. Op de kaarten staan extra boodschappen van de bijbehorende Aartsengelen en ik zal ze daarom groter plaatsen.Enschede Email Coaching Tamara Cramer Bornemann InspirationalCardreading tarot kaarten Deze week lijkt de energie trager en stugger te zijn. Je kunt je onrustig voelen, ga hier niet in mee en zorg ervoor dat je in een hoge energie frequentie blijft. Let op je gedachten en zoek geen drama op in de vorm van roddels, nieuwsberichten of dramatische sociale media. Zoek contact met mensen en situaties die positief zijn en werk met de Aartsengelen en of andere gidsen/lichtwezens. Een week om te werken aan je energie frequentie. Begin van de week (maandag en dinsdag)

De kaart: Geduld De lente neemt de tijd om geplante zaden te laten ontwikkelen, ook jij hebt deze tijd nodig om je dromen te zien uitkomen. Zoals elk seizoen haar mooie momenten heeft, mag jij nu ook van de mooie momenten van het verwezenlijken van jouw dromen ervaren. Tel je zegeningen. Heb geduld en wees liefdevol naar jezelf en anderen toe. Let goed op je gedachten, zorg ervoor dat je geduldig bent naar jezelf toe en zoek de positiviteit op. Aartsengel Jophiël wil je helpen met geduldig zijn en de energie in en om je heen, liefdevol te laten stromen. Vraag het haar maar en je zult haar liefdevolle zachte energie voelen/zien (van lichtroze tot roze voor de meeste mensen) Midden van de week (woensdag en donderdag)
De kaart: Engelentherapie Wanneer je het gevoel hebt dat je vast zit en/of onrust voelt, vraag dan de engelen om hulp. Engelen volgen de Wet van Vrije Wil en dit houdt in dat ze je kunnen helpen als je erom vraagt. Hulp kan in de vorm van intuïtie komen, mensen op je pad, websites of onderwerpen die je online tegenkomt enzovoorts. Zorgen maken kost energie en levert niets positiefs op, probeer hierover bewust te zijn en vraag hulp bij wat je wel wilt. Aartsengel Rafaël brengt warm smaragd groen licht naar je toe die helend zal zijn over het onderwerp waar je hulp bij vraagt. Einde van de week (vrijdag, zaterdag en zondag)
De kaart: Moed Je weet wat je wilt en je weet ook goed hoe jij je wilt voelen. Wanneer situaties je van je stuk brengen, heb je moed nodig om trouw te blijven zijn aan je wensen. Niet iedereen zal het met je eens zijn en dat hoeft ook niet, als jij maar lief voor jezelf bent in dergelijke situaties. Je geeft jezelf en ook anderen dan een goed voorbeeld over hoe jij behandelt wilt worden. Kom op voor je principes en dromen. Je zult ervaren dat je dan zo weer in de positieve flow zit. Aartsengel Ariël’s naam betekent: ‘Leeuwin van God’, een leeuw/leeuwin weerspiegelt de kenmerken: moed, kracht, concentratie, soepelheid en onverschrokkenheid. Vraag haar om hulp wanneer je deze kenmerken nodig hebt.
In situaties waar ik moed voor nodig had, trok ik vaak de Strength (kracht) kaart uit Legacy of the Divine Tarot / Gateway to the Divine Tarot van Ciro Marchetti, deze kaart vind ik prachtig en intuïtief zie ik deze kaart voor mij wanneer ik weer in een situatie zit waar ik extra moed en kracht kan gebruiken. Ik zal hem hier voor je plaatsen.
Ik wens je een hele fijne week toe,

Liefs Tamara

Wil je een persoonlijke kaartlegging op maat; bekijk dan de opties en ik help je graag met je vraag:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.