Enschede Coaching InPerceptie InspirationalCardreading Tamara Cramer Bornemann Tarot Orakelkaarten

Weeklegging 20 april – 26 april 2015

Deze week gebruik ik het kaartendeck Hanson – Roberts Tarot.Enschede Email Coaching Tamara Cramer Bornemann InspirationalCardreading

De week begint met kracht en creatie. Er komen boodschappen op je pad om je wensen tot leven te brengen en stappen hierin te ondernemen.
De week eindigt met het nemen van rust, zowel voor je geest als lichaam.
Je hebt deze week je geplante zaden verzorgd, bemest, water gegeven enzovoorts door middel van luisteren, kennis vergaren, actie ondernemen en reflectie. Aan het einde van de week neem je een stap terug zodat het zaadje zich verder kan ontwikkelen. Laat de natuurlijke gang van zaken het van je overnemen en re-energize. Om volgende stappen te ondernemen zullen je lichaam en geest rust nodig hebben namelijk tijd alleen.

Begin van de week (maandag en dinsdag)

De kaart: The King of Rods (Koning Staven)
Je voelt je krachtig en zit vol positieve energie. Je weet steeds beter wat je nu eigenlijk wil en bent bezig geweest met wensen. De Staven Koning weerspiegelt dit in jou. Wanneer je wilt dat je wensen uitkomen, zal je de wijsheid, kennis en actie moeten vergroten en ondernemen.
Je weet dat je op het juiste pad bent, als je de passie van binnen voelt branden.
Deze passie zal je kracht en moed geven en je op je creatieve en ondernemende pad begeleiden.

Midden van de week (woensdag en donderdag)

De kaart: Page of Pentacles (Schildknaap Munten)
De schildknaap munten symboliseert in deze legging de stappen die je mag ondernemen ten aanzien van je wensen. Praktische stappen op jouw pad van creatie. Kijk wat of wie deze week op je pad komt en doe er wat mee. De kansen komen van buitenaf. Ook al begrijp je niet onmiddellijk wat het of hij/zij met je wensen te maken heeft, neem de actie en help jezelf groeien. Investeer in jezelf want dit levert jou en je omgeving het meest op.
De schildknaap symboliseert een jong iemand of iets, luister dus goed na de jongeren op je pad, zij helpen je met reflecteren. Je bent geduldig en overziet de feiten deze week. Geniet!

Einde van de week (vrijdag, zaterdag en zondag)

De kaart: Four of Swords (Zwaarden Vier)
Aan het einde van de week is het belangrijk om tijd voor jezelf te nemen. Dit kan lastig zijn en laat je hierdoor niet de kracht ontnemen om die ‘alleen-tijd’ te creëren.
Als je achter jezelf blijft aanhollen zoals je met regelmaat in het verleden deed, dan krijg je niet het positieve gevoel waar je naar verlangt, hollen achter iets aan creëert meer hollen achter iets aan, dit betekent dat je niet tevreden kan zijn en dit alles geeft je meer lage energie en je geeft je positieve energie weg.
Kies voor jezelf en neem de tijd. Soms moet je iets aan je voorbij laten gaan, dit is een kwestie van loslaten en luisteren naar je gevoel.
Je hoeft niet alles te kunnen om iedereen tevreden te houden, wat levert dit voor je op?
Wat levert dit voor jouw omgeving op?
Lief zijn voor jezelf en niet wachten totdat je eindelijk vakantie hebt. Tijd voor jezelf kan je creëren als je jezelf net zo belangrijk vindt als je omgeving. Overbelast jezelf niet!

Geef je lichaam aan dat je rust nodig hebt? Dan is deze kaart een dringend verzoek om rust te nemen!

Ik wens je een hele fijne week toe,

Liefs Tamara

Wil je een persoonlijke kaartlegging op maat; bekijk dan de opties en ik help je graag met je vraag:0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.