Enschede Coaching InPerceptie InspirationalCardreading Tamara Cramer Bornemann Tarot Orakelkaarten

Weeklegging 13 juli – 19 juli 2015

De kaarten die ik deze week gebruik zijn de Mermaid Tarot kaarten (Zeemeerminnen) van Dame Darcy. Dame Darcy is een talentvolle cartoonist en ze heeft al verschillende stripboeken uitgebracht in een alternatieve stijl, ook op andere vlakken is ze heel creatief en ze is een ontzettend aardig en leuk mens.
Ik kwam haar kaarten tegen op Instagram bij mijn collega-kaartleggers en heb de kaarten bij haar besteld.
Ik vind dit één van de mooiste Tarot decks die ik bezit.Email Coaching Online Enschede Tamara Cramer Bornemann Inspiratie Inperceptie Inspirational Cardreading Tarot Orakelkaarten Blokkade Inzicht Moed Kracht Verdriet Vertrouwen Liefde Gezondheid Legging

Deze week is een gevoelige week. Waarschijnlijk merkte je afgelopen weekend al dat je energie veranderde en dat je gevoelig voor situaties bleek te zijn waar je de laatste tijd minder gevoelig voor was en omgekeerd. Doordat je meer bewust bent van je onbewust zijn uit het verleden en met meer kracht in het heden staat, verandert je leven en herken je het. Het leven staat immers nooit stil en hier bewust over zijn geeft je kracht, moed, geduld en vertrouwen in het heden.
Neem rust wanneer je dit kan want deze energie kan je vermoeid maken, gun je lichaam en hart de tijd om te helen en te transformeren. Voelt je energie te zwaar, zoek dan grappige filmpjes op het internet, lees een grappig verhaal of zoek een andere manier om je energie en stemming licht en positief te maken.

Begin van de week

King of Cups (Koning Bekers)
Je hebt een goede kijk over waar jij in je leven staat en de mensen die jij om je heen hebt. Je bent in staat om de juiste keuzes te maken.
Blijf uit de weg van je ego en blijf bij je intuïtie en gevoel. De afgelopen maanden heb je begrepen waar het ego jou naar toe leidt, tevens heb je ervaren dat je intuïtie je het beste leidt naar waar jij gelukkig bent en in je kracht staat. Zoals de koning op deze kaart heb je niet de bevestiging van een ander nodig en kan je prima zelf overzien waar jij staat en waar je naar toe wilt. De twijfel komt uit je ego en laat je hierdoor niet afleiden.
Laat los wat je niet meer nodig hebt, jij weet wat dit voor je is. Ga niet in op je angsten want deze zorgen voor stagnatie en krijg je meer van hetzelfde. Geloof in jezelf en vertrouw hierop.

Midden van de week

Six of Pentacles (Zes Munten)
Je zult hulp krijgen en/of deze geven. Dit kan in de vorm van geld zijn, iets praktisch, een cadeautje enzovoorts. Sta hulp toe als je dit kan gebruiken en geef hulp als je dit kan geven.
Vraag jezelf af of je in staat bent hulp te ontvangen en/of te geven. Onderzoek dit. Misschien wens je van alles voor jezelf maar ben je niet in staat om dat te ontvangen wat je wenst, omdat je er ooit een negatieve overtuiging aan hebt opgehangen, bijvoorbeeld: ik ben het niet waard, mijn geluk is toch maar tijdelijk, waarschijnlijk gebeurt er toch weer wat vervelends etc.
Laat je blokkades los door ze te zien en jezelf te vergeven en ruimte maken voor nieuwe mogelijkheden. Laat je energie stromen.

Einde van de week

The Lover VI (De Geliefden)
Een nieuw begin biedt zich aan. Kies het juiste pad voor jou en je zult mensen ontmoeten die prima bij jou passen. Dit kan op elk relationeel gebied zijn: liefde, romantiek, vriendschap, zakelijk enzovoorts.
De paden waaruit je kunt kiezen kunnen contrasterend zijn. Misschien wil je een rationele keuze maken of een keuze vanuit je hart. Wees eerlijk naar jezelf en de ander toe en stel je open voor een nieuw begin.

Ik wens je een hele fijne week toe.

Liefs Tamara

Wil je een persoonlijke kaartlegging op maat; bekijk dan de opties en ik help je graag met je vraag:
Vorige artikelen:


 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.