coaching email tamara cramer bornemann enschede

Weeklegging 13 april – 19 april 2015

Deze week gebruik ik de Ascended Master Oracle Cards van Doreen Virtue. Dit kaartendeck zit vol met boodschappen van de Opgestegen Meesters zoals Ganesh, Merlin, the Green Man et cetera.Email Coaching Online Enschede Tamara Cramer Bornemann Inspiratie Inperceptie Inspirational Cardreading Tarot Orakelkaarten Blokkade Inzicht Moed Kracht Verdriet Vertrouwen Liefde Gezondheid

Deze week zal het een week van groeien, nieuwe ideeën, nieuwe kansen en mogelijkheden zijn. Blijf op een lijn met je ideeën en creativiteit, laat drama los en laat je mee voeren op deze stroom van positieve veranderingen, ook al lijken ze soms eerst pijnlijk of vervelend. Alom een vruchtbare tijd.

Begin van de week (maandag en dinsdag)

De kaart: Detach from Drama (Onthecht van Drama)
Laat de drama om je heen je niet raken. Ga het uit de weg. Drama komt voor uit het ego. Iedereen herkent dit vast wel. Het kan zo eenvoudig zijn je te laten meeslepen in drama, op je werk, binnen je familie enzovoorts. Jouw ego vindt drama heerlijk ook al voel jij van binnen dat het je leeg zuigt.
Wees bewust wanneer je meegaat in het drama van een ander of jezelf, zodat je het kan herkennen.
Dit is het moment om eruit te stappen en aan je voorbij te laten gaan. Je kunt niet iedereen tevreden houden en je hebt geen controle over de acties van een ander. Laat anderen hun eigen keuzes maken. Breng compassie op voor iedereen die betrokken is en focus je op wat jij zo willen. Laat het hoe los.

Midden van de week (woensdag en donderdag)

De kaart: Positive Change (Positieve Verandering)
Jij bent veranderd, zoals dit in ieders leven meerdere malen gebeurd. Soms houdt je je nog vast aan oude gewoontes of patronen terwijl deze niet meer bij je horen. Wanneer je hier niet volledig bewust van bent kan het leven je een extra duwtje geven. Dit duwtje kan ongemakkelijk zijn maar als snel zal blijken dat het een vermomde zegen is.
Stap uit je comfortzone en loslaten die angst die je dan voelt. Neem kleine stappen zodat je goed na je innerlijke leiding kan luisteren en de tekens om je heen ziet en begrijpt.
Deze verandering en de stappen die je neemt zal je veel positiefs gaan opleveren.

Einde van de week (vrijdag, zaterdag en zondag)

De kaart: Fertility (Vruchtbaarheid)
Deze kaart betekent dat het de perfecte tijd is om aan iets nieuws te beginnen. Alle deuren staan voor je open.
Denk aan een nieuw project, nieuwe ideeën en ook aan de conceptie van nieuw leven. Wees hier dus bewust van.
Heb geduld, volg je ideeën en zet niets onder druk. Zorg goed voor jezelf en voor je nieuwe project zodat je in deze energie blijft zitten. Laat je zorgen en schuldgevoelens los en geniet.
Wanneer je een zaadje plant is het ook niet binnen een paar weken een bloeiende plant. Zorg goed voor het zaadje en de omgeving en laat het groeien haar gang gaan.

Ik wens je een hele fijne week toe,

Liefs Tamara

Wil je een persoonlijke kaartlegging op maat; bekijk dan de opties en ik help je graag met je vraag:0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.