coaching email tamara cramer bornemann enschede

Weeklegging 11 mei – 17 mei 2015

Elke week ga ik zitten voor de weeklegging en kies ik intuïtief een kaartendeck uit.
Deze week gebruik ik de Magical Messages from the Fairies Orakelkaarten.
Dit kaartendeck gebruik ik regelmatig voor de weekleggingen. Elfen zijn krachtige natuurwezens die ons kracht, inspiratie en steun geven. Ook is dit kaartendeck een boodschap om meer naarbuiten te gaan als je het gevoel hebt dat je ‘vast zit’ of het even niet meer allemaal goed weet.Email Coaching Online Enschede Tamara Cramer Bornemann Inspiratie Inperceptie Inspirational Cardreading Tarot Orakelkaarten Blokkade Inzicht Moed Kracht Verdriet Vertrouwen Liefde Gezondheid

De boodschap van deze week is dat er veel gebeurd in je leven en dat je dit ook zo voelt. Je kunt je als een vis in het water voelen bij veranderingen maar het kan ook het tegenovergestelde betekenen. Angsten komen naar boven drijven, ook al druk je ze weg en je omgeving en de situaties waarin je zit, lijken deze angsten alleen maar aan te raken. Hoe harder je probeert deze weg te duwen, hoe sneller ze weer boven komen drijven.
Er komt een Mercurius Retrogade aan en we zitten nou in de schaduwperiode ervoor.
Elektronica doet soms eigenwijs in deze periode en tijdens de Retograde, reizen loopt niet altijd soepel en er zijn vaak communicatiestoornissen. Wanneer je hier bewust van bent dan kan je hier makkelijker overheen stappen en minder drama in je hoofd aanwakkeren. Per kwartaal is er een Retrogade cyclus dus we zijn het gewend, mocht deze informatie nieuw zijn dan weet je dat je niet altijd de controle hebt, of misschien nooit (knipoog). Laat jezelf niet ontmoedigen en stap dapper en in vertrouwen door je levensfasen.
Deze week zullen de kaarten je een kijkje geven na de schaduwen- en de zonnekanten van deze periode. Heb vertrouwen dat het allemaal te maken heeft voor een fijne nabije toekomst, de wensen die je in je hart koestert.

Begin van de week (maandag en dinsdag)


De kaart: Good-Bye to the Old, Hello to the New (Vaarwel al het Ouds, Hallo al het Nieuws)
Deze tijd staat voor het loslaten van alles wat je niet meer fijn vindt en wat niet meer bij je past.
Ja, daar is ze weer met deze bekende Inspirational Woorden! In een tijd van transformatie wordt je geconfronteerd met deze zaken. Houd je dingen vast, dan geven ze je meer van het oude. Is dit wat je wilt en op welk gebied wel en niet?
Je zult merken dat wanneer je je aan de situatie overgeeft dat de transitie veel soepeler verloopt.
Een valkuil kan zijn dat angst in de weg staat en dat je heel gespannen probeert controle te houden en situaties in stand probeert te houden, waarvan je weet dat deze niet meer goed voor je zijn.
Je weet dit en toch verval je soms in oude denk- en gedragspatronen. Dit geeft niet, je bent hier bewust van en belangrijk is dat je lief en kalm voor jezelf bent als je in een valkuil gestapt bent.
Sta op, veeg je schouders af en geef jezelf een bemoedigend en liefdevol schouderklopje en loop weer vooruit. Ga niet terugdenken als je al weet wat en waarom dit gebeurde, laat je niet meeslepen in het drama van het ego.
De situatie nu is om van te leren en los te laten. Een nieuwe fase begint, en zie dit positief en vol enthousiasme. Fases zijn er nu eenmaal, laat het komen en je zult nieuwe zegeningen ervaren die je leven zullen verrijken, meer dan je jezelf voormogelijk hield.

Midden van de week (woensdag en donderdag)

De kaart: New Career (Nieuwe carrière)
Deze kaart kan heel goed angst oproepen, net zoals de vorige kaart. Ga die angst aan; waar ben je bang voor? Is dit nodig? Wat levert het je op om mee te gaan in deze nieuwe stroom die zich al om je heen gevormd heeft?
Soms zitten we in de verkeerde situatie. De situatie kan vroeger veel goeds voor je betekend hebben, maar hij past nu niet meer bij je.
Denk maar aan een mooi kledingstuk, 10 jaar geleden straalde je in dit kledingstuk! Nu hangt hij maar in je kast te hangen omdat je deze herinnering niet weg wil doen. Je trekt het kledingstuk niet meer aan want het past je niet meer (figuurlijk en/of letterlijk). Doe het weg en er zal ruimte ontstaan.
Als het om een baan gaat, dan is dit natuurlijk een stuk minder eenvoudig want velen van ons betalen onze levensvoorzieningen van deze baan. Toch zal je steeds meer tekenen krijgen dat de situatie waarin je zit, echt niet meer bij je past. Neem kleine stappen, door uit de schaduw te stappen: luister na de kleine ingevingen die je krijgt, droom, fantaseer, luister na de dochter van de buurman wanneer ze over haar werk vertelt en laat je inspireren. Ga aan wat je aan kan gaan wanneer je intuïtie dit zegt.

Einde van de week (vrijdag, zaterdag en zondag)

De kaart: Express your individuality (Uit je individualiteit)
Ja daar is de kaart weer! Hoe vaak is deze kaart nu al naar boven gekomen tijdens de weekleggingen?
Ik denk dat dit nu al de vierde keer is dit jaar.
Wees jezelf, wees trots op wie je bent en hoe je doet! Speel als een kind, giechel, zing en dans, laat je energie stromen. Deze tijd is pittig, de energie is confronterend en om in balans te zijn is het belangrijk dat je speelt en jezelf bent. Je ware ik is heel flexibel, ook in pittige tijden. Vastgeroeste gewoonten zijn niet je ware ik. Je kunt ook niet iedereen tevreden houden, er is niemand in de wereld die door iedereen aardig gevonden wordt.
Onderneem creatieve dingen als je hier zin/behoefte aan hebt, brainstorm, knutsel, schrijf enzovoorts, zolang je hier een goed gevoel bij krijgt, zal het je ruimte en energie geven.
Blijf bij je ware zelf, houdt van je ware zelf zoals je wilt dat een ander ook van jouw ware zelf houdt.

Ik wens je een hele fijne week toe,

Liefs Tamara

Wil je een persoonlijke kaartlegging op maat; bekijk dan de opties en ik help je graag met je vraag:Vorige artikelen:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.