coaching email tamara cramer bornemann enschede

Weeklegging 1 juni – 7 juni 2015

Voor de kaartlegging van deze week gebruik ik de Ascended Masters Orakel kaarten van Doreen Virtue. (Ascended Masters=Opgestegen Meesters)Email Coaching Online Enschede Tamara Cramer Bornemann Inspiratie Inperceptie Inspirational Cardreading Tarot Orakelkaarten Blokkade Inzicht Moed Kracht Verdriet Vertrouwen Liefde Gezondheid Legging

Dit is een week van innerlijk groeien. Het leven weerspiegelt jou hoe jij je voelt. Dit kan positief zijn of juist minder positief. Houd je focus op dat wat je wenst. Houd je liefdevolle en positieve energie hoog.
Neem stappen in het persoonlijk groeien en verruim je positieve wensen, door open te staan voor het transformeren en het juiste te ontvangen in je leven.
Laat je niet meeslepen in drama, dit brengt tijdelijk misschien spanning en vertier doch tegelijkertijd houd je jezelf tegen om te zijn wie je daadwerkelijk bent.

Begin van de week (maandag en dinsdag)

De kaart: Twin Flame (Tweelingvlam)
Om een fijne relatie te hebben is persoonlijke groei erg belangrijk.
Werken aan het gedrag van een ander heeft weinig tot geen zin. Het beste kan je met jezelf aan de slag gaan. Dit kan je doen door te luisteren naar je innerlijke begeleiding, deze is van het hoogste goed.
Groeien doe je door te leren, het leven brengt genoeg situaties van groei in je leven en houd je veelal een spiegel voor. Vertrouw in de timing van het Universum/God/Schepper (wat het best bij je past) en heb geduld. Vergeef jezelf en de ander en zet stappen door je hart te openen voor eigen liefde.
Deze liefde zal je in je leven weerspiegeld zien.
Volg je intuïtie.

Midden van de week (woensdag en donderdag)

De kaart: Persistence (Vasthoudendheid, doorzettingsvermogen)
Door positief te zijn houd jij je geest helder. Je kunt dit doen door bidden, affirmaties, spelen, dansen, zingen enzovoorts. Houd je leven in balans door rust en plezier in je leven te brengen en houden. Wissel al deze krachten af met elkaar.
Blijf doorzetten wanneer je uitdagingen tegenkomt, laat je niet weerhouden om terug te komen bij jezelf, ga naar je goede gevoel en wens dit voor jezelf.
Geef niet op!
Mocht je onverhoopt toch vast komen te zitten, maak je taken dan kleiner en overzichtelijker, blijf stappen maken ook al zijn deze niet groot.
Onderneem actie en houd de focus/aandacht op je wensen en richt je aandacht niet op dingen die jij helemaal niet wilt. Waar je je aandacht op richt, krijg je meer van.
Je komt waar je wilt zijn, blijf vertrouwen.

Einde van de week (vrijdag, zaterdag en zondag)

De kaart: You are seeing this situation accurately ( Je ziet de situatie nauwkeurig)
Je gevoel en je intuïtie vertellen je de waarheid over jezelf, iemand anders en/of een situatie. Vertrouw hierop en stap niet in valkuilen zoals gedachtenpatronen die niet meer bij jou passen.
Laat je twijfels los. Je weet wat er gaande is en wat de juiste actie is.
Luister niet naar je ego die van drama, ellende en spanning houdt.
Breng jezelf tot rust en ontspan en de boodschappen betreft de situatie zul je begrijpen.
Je weet wat je moet doen!
Houd je liefdevolle en positieve energie hoog door negatieve mensen en situaties te mijden en blijf gefocust op groei en liefde.
Je weet wat goed voor je is.

Ik wens je een hele fijne week toe,

Liefs Tamara

Kaartlegging als veilingsitem voor Free A Girl

Bieden op een kaartlegging door mij?

Lees hier meer: Klik klik

(Het Artikel over Free A Girl – Lock Me up, supporting Joyce van Apeldoorn, klik klik)
0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Wil je een persoonlijke kaartlegging op maat; bekijk dan de opties en ik help je graag met je vraag:Vorige artikelen:


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.