elora tarot bags tarotopbergzakjes tamara cramer bornemann email coaching enschede

Tarot Bags (Tarot Opbergzakjes) Elora Tarot Shop

Ik was al een tijd opzoek naar mooie opbergzakjes voor mijn Tarotkaarten.
Sommige Tarotkaarten komen in de bekende speelkaarten verpakkingen en die slijten enorm snel.

Ik heb verschillende pogingen gedaan om zelf Tarot opbergzakjes te maken maar ik ben niet goed in de afwerkingen en tevens heb ik in mijn huis geen ruimte, dus staat mijn naaimachine bij een vriend en dat werkt toch minder ontspannend dan in mijn eigen omgeving. In stress een Tarot opbergzakje maken past niet bij de energie van de kaarten.

Veel Tarot opbergzakjes zijndonker van stof en zwaar van materiaal, zoals donker velours, dik wol enzovoorts. Dit past niet bij mij. Ik heb één zwart velours opbergzakje omdat ik dit cadeau kreeg bij een Tarotdeck van de website waar ik het besteld hebt. Dit vond ik ontzettend leuk en de kaarten passen daar ook in. Ik kom hier later kort op terug.

Ik was op zoek naar lichte en vrolijke materialen en prints, die bij mij passen en ik kon niets vinden waar ik blij van werd totdat ik op YouTube Tarotdecks aan het bekijken was.
Ik kwam iemand tegen, ik denk via de comments maar dat durf ik niet meer met zekerheid te zeggen, en ik zag dat ze een Etsy webshop had en haar Tarot opbergzakjes waren prachtig. Het was laat en de volgende ochtend wist ik het zeker, hier ging ik mijn zakjes bestellen.
Helaas zat de Etsy Shop de volgende dag dicht en stond vermeld dat ze bezig was met nieuwe artikelen te creëren.  Ik liet mij door Etsy op de hoogte houden en tadaaaaaa afgelopen week was de shop weer open. Ondertussen had ik mij geabonneerd op haar YouTube kanaal en ik zag ook dat ze een video online had gezet waar haar nieuwe opbergzakjes te zien zijn.


Vol blijdschap en ongeduld deed ik bij thuiskomst de laptop aan en ik werd verliefd op drie Tarot opbergzakjes. Ik besloot ze te bestellen en dezelfde avond kreeg ik bericht van de eigenaresse dat ze de volgende dag verstuurd zouden worden.
Vol vreugde ging ik slapen, eindelijk mooie juweeltjes voor mijn Tarotkaarten die in door mij gemaakte satijnen zakjes met gerafelde binnenkanten lagen te wachten op een nieuw onderkomen.

Zaterdag was het zover. Vol ongeduld zat ik te luisteren of ik de postbode kon horen. Drie hoog in een flat werkt dat niet en ik besloot geduldig te zijn en te wachten. In het begin van de middag ging ik zonder make up naar beneden, hahaha dat wil wat zeggen! De opbergzakjes waren binnen!
Als een ware Gollum liep ik de trappen op met in mijn gedachten de welbekende “my precious! “ uitspraak. In de woonkamer pakte ik een scherp mes en sneed voorzichtig de goed dichtgeplakte enveloppe open.
Er kwam een ware verrassing uit. Alles was mooi verpakt in vloeipapier en mijn hart sloeg over. Een cadeau voor jezelf kopen die verpakt wordt als cadeau maakt de dag en aankoop extra bijzonder.

De opbergzakjes zijn prachtig, precies zoals ik dacht en wenste. Plus een hele leuke verrassing. In een vloeipapier-verpakking met een strik erom zaten allemaal goodies.
Een beschilderde customized sleutelhanger, een lief bedankbriefje, een stukje Palo Santo Heilig Hout waar ik aan zou willen knabbelen omdat deze zo heerlijk ruikt, een prachtig edelsteentje Charoït en een mini Tarotkaartje. Een werkelijke verrassing en ik dacht onmiddellijk, dit moet ik delen met de wereld. Dit is prachtig.
De liefde en zorg stralen van het pakje af en nogmaals, de opbergzakjes zijn prachtig.

Ik heb tegelijk verschillende Tarotkaarten decks erbij gepakt om te kijken of ze met de opbergzakjes resoneerden en drie vonden het juiste opbergzakje. De Tarotkaarten die in het zwart velours zakje zitten willen toch liever blijven zitten volgens mij gevoel.
Zoals misschien wel opvalt bij mijn weekleggingen en Instagram foto’s, is mijn salontafel een ware expositie van kaartendecks, edelstenen en mineralen, inspirerende boeken en briefjes vol met gebeden en affirmaties. De opbergzakjes staan prachtig bij dit alles.

Ondertussen benieuwd geworden waar deze wonderen vandaan komen?

De Etsy Shop van Julia Sol heet: EloraTarotShop
Haar website is Elora Tarot. Deze is nog onder constructie maar je kunt er al een blogartikel en About Me op lezen.
Haar YouTube kanaal is EloraTarot Coaching
Haar Facebook pagina is Elora Tarot Coaching
Haar Instagram pagina is Elorajjtarot

Haar website en YouTube kanaal zijn Engels geschreven en gesproken.
Ik blijf haar volgen want ik vind haar ontzettend creatief en ik vind het leuk dat ze ook Nederlandse is. Haar creaties worden vanuit Nederland verstuurd.

Dus ook opzoek naar een prachtig Tarot opbergzakje die vol liefde en creatie gemaakt en verstuurd wordt? Dan raad ik je Elora Tarot Shop van harte aan!

Fijne dag,

Liefs Tamara

Wil je een persoonlijke kaartlegging op maat; bekijk dan de opties en ik help je graag met je vraag:
Vorige artikelen:In spiratie perceptie spiration spirational Cardreading zicht nerlijke kracht nerlijke wijsheid

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.