Email Coaching Online Enschede Tamara Cramer Bornemann Inspiratie Inperceptie Inspirational Cardreading Tarot Orakelkaarten

Inspirational Cardreading.nl Weeklegging 6 april – 12 april 2015

De kaarten die ik deze week gebruik zijn van Collete Baron-Reid, The Wisdom of the Hidden Realms orakelkaarten.  De kaarten symboliseren de brug tussen het verborgen rijk van het Goddelijke/Universum en het Aardse/materieel.Coaching Enschede Tamara Cramer Bornemann InPerceptie email online Inspirational Cardreading

De boodschap van deze week is dat de energie erg krachtig is. ‘Alweer krachtig Tamara?!’
Zou je kunnen denken. Het antwoord luidt inderdaad krachtig. Niet zoals de maanden hiervoor, er is een nieuw soort energie op aarde gekomen. Waarschijnlijk voelde je het de laatste dagen/weken of langer al aankomen. De energie is lichter/subtieler en toch sterker dan wat je ooit in dit leven ervaren hebt. Het is dus nieuw en wellicht voel je je nog steeds een beetje onbestemd. De kaarten vertellen, dat je de aankomende tijd snel zal ervaren wat de nieuwe energie is en hoe deze werkt.
En deze week is een start, laat het oude los en laat je meevoeren met deze nieuwe energie en mogelijkheden.

Deze week vlogen er twee kaarten uit voor het einde van de week. Deze zal iksamen interpreteren en beschrijven. Ook kwam er een kaart uit die omgekeerd viel, in dit kaartendeck gebruik ik de kaarten ook omgekeerd en zijn ze dus een uitdaging in plaats van een bondgenoot.

Begin van de week (maandag en dinsdag)

De kaart: The Phoenix (De Feniks)
De Feniks rijst op uit zijn as. Na een periode van innerlijk werken en verandering aanbrengen in je leven, sta je in je echte kracht.
Je hebt de laatste maanden hard gewerkt om je grenzen duidelijk te maken, voor jezelf op te komen, je wensen duidelijk te krijgen en je bent nu vol met nieuwe energie.
Misschien voel je dit niet helemaal en daarom deze kaart om je kracht bij te zetten. Je bent natuurlijk niet gestorven maar getransformeerd en staat aan een nieuw begin of dit gaat heel snel voor je gebeuren.
Laat los wat/wie je niet meer nodig hebt en vertrouw erop dat je krachtig bent.
Geef je over aan de verandering omdat deze alleen je hoogste goed bijstat en tevens het hoogste goed voor iedereen.

Midden van de week (woensdag en donderdag)

De kaart: The Web Weaver (De Web Wever)
Deze kaart kwam omgekeerd en is dus een uitdaging in deze legging. In de beschrijving heb ik dit meegenomen.
Om te (her)rijzen zal je eerlijk tegenover jezelf moeten zijn, op elk gebied.
Ga na of je dit ook bent. Laat je niet lijden/leiden door angsten. Angsten houden je gevangen in het web waar je niet meer in wilt zitten. Versterk je vertrouwen en laat de controle los. De controle is ego gestuurd en zal je meer van het oude geven, want het ego voelt zich hierin thuis.
Je intuïtie zal je bijstaan, luister en handel hierna.
Je hoeft je ware zelf niet te verbergen of te maskeren. Wil jij genieten in jouw levensweg vol liefde en creativiteit, dan kan je alleen maar je ware zelf zijn.
Kom op voor jezelf! Wees je eigen partner die jou inspireert om jezelf te zijn en te genieten van wie je daadwerkelijk bent. Je hoeft het niet uit een ander te halen.
Houd in gedachten dat als je blijft doen wat je deed, je krijgt wat je had.
De Wet van Aantrekkingskracht en Vrije Wil.
Neem nieuwe stappen en zie je levensweb transformeren. Dit geldt voor alles waar je nu aan denkt.

Einde van de week (vrijdag, zaterdag en zondag)

De kaarten: The Diamond Dreamer (De Diamant Dromer) en The Well Watcher (De Bron Waker)
Er is veel energie om je heen die jou in staat stelt om te creëren. Wees bewust van wat je wenst en denkt, want alles komt uit!
Wat wil je? Wens en laat het dan los en luister alleen naar je intuïtie.
Dit weekend zal je ervaren dat het zo simpel werkt. Ook zullen dingen uitkomen die je eigenlijk helemaal niet wenst omdat je teveel in ‘niet’-termen denkt.
Bijvoorbeeld; ik wil niet ziek zijn/worden. De focus ligt hier bij ziekte en niet bij goede gezondheid.
Verander dus je gedachten en wensen.
Neem deze dagen de tijd om bewust te zijn over jouw manier van creëren. Ga zitten en weet dat je helder kan nadenken en voelen. Je zult de Goddelijke boodschappen beter horen/voelen/weten enzovoorts. Je intuïtie is heel zuiver dit weekeinde wanneer je de tijd neemt om deze boodschappen te ontvangen. Ook is de kans groot dat er mensen en situaties op je pad komen om je deze boodschappen door te geven en/of te helpen op weg naar je wensen.

Ik wens je een hele fijne week toe,

Liefs Tamara

Een extra boodschap ontvangen, verduidelijking nodig, de blokkade zien, een pijler? Maak gebruik van de 1 kaart blogleggingen hieronder (gratis) of neem contact op voor een kaartlegging per email en je zult de nieuwe energie nog krachtiger ervaren met nieuw opgedane inzichten.

Wil je een persoonlijke kaartlegging op maat; bekijk dan de opties en ik help je graag met je vraag:0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.