Email Coaching Online Enschede Tamara Cramer Bornemann Inspiratie Inperceptie Inspirational Cardreading Tarot Orakelkaarten Blokkade Inzicht Moed Kracht Verdriet Vertrouwen Liefde Gezondheid Legging

De Hezicos Tarot

Dit prachtige Tarot Deck kwam ik tegen op Instagram en een tijd later op Youtube en ik was tegelijk verliefd en bleef verliefd. Ik weet niet meer waarom ik het niet direct besteld hebt, misschien was het deck niet meer beschikbaar of misschien had ik al teveel besteld.
Het zien voorbij komen van prachtige Decks is een pittige verleiding en zoals je misschien weet heb ik al een aardige verzameling.

Ben je geïnteresseerd in Tarot Decks of wil je zelf graag een Tarot Deck hebben maar heb je nog twijfels of je de kaarten kan ‘lezen’ en ben je nog niet een Deck tegen gekomen waar je harte blij van wordt, dan raad ik je aan om verder te lezen!

Mary Griffin heeft dit Tarot Deck gecreëerd en getekend. Ze is hier meer dan twee jaar mee bezig geweest en dit legt ze allemaal uit in het begeleidend boekje. De meeste Tarot Decks komen met een begeleid schrijven, vaak The Little White Book genoemd. Hierin staat minimaal beschreven waar de kaarten voor staan.
Mary Griffin heeft een boekje gemaakt met gekleurde afbeeldingen van de kaarten en een duidelijke korte beschrijving van de tekening en de betekenis van de kaart.
Ook kunnen de kaarten gebruikt worden wanneer je ze omgekeerd interpreteert, ze heeft hier ook een korte beschrijving voor.
Zelf lees ik de kaarten bijna nooit omgekeerd maar toen ik dit Deck doornam kreeg ik de vlinders in mijn buik om het bij dit Deck wel te doen.
Het begeleidend boekje is geschreven in het Engels. Omdat Mary dit Deck zelf uitgeeft is het niet vertaald. Laat dit je niet weerhouden want het is eenvoudig te begrijpen!

De kaarten zijn kleurrijk vorm gegeven en de afbeeldingen zijn zacht, speels en helder.

Wilde jij altijd al een Tarot Deck en heb je tot op het heden niet een passend Deck kunnen vinden en vind jij deze kaarten prachtig? Dan raad ik je dit Tarot Deck van harte aan!
Tijdens het doornemen van de kaarten kreeg ik steeds de drang om enthousiast aan iedereen te verkondigen dat dit een fantastisch beginners Deck is en ook een fantastisch Deck voor gevorderden.
De kaarten spreken voor zich wanneer je ervaring hebt met Tarot kaarten die gebaseerd zijn op de Rider-Waite Tarot en heb je geen ervaring dan zal je heel goed kunnen zien wat de kaarten vertellen, helemaal als je het boekje erbij houdt.
Voel je nu de vlinders in je buik om dit Deck aan te schaffen, ga er dan voor want ik kan het je van harte aanraden. Laat je niet weerhouden door geen/weinig ervaring of het geschreven Engelse boekje, ik denk dat je veel inzichten krijgt door dit kaarten Deck en je zelfvertrouwen zal groeien, ook in het gebruik van kaarten.
Haha, Het lijkt bijna alsof ik aandelen heb in dit Deck, maar dat is niet zo, ik ben echt enthousiast!

Zie hier een Youtube review van de Herzicos Tarot kaarten door Kate.

Wil je dit prachtig vormgegeven Deck bestellen dan verwijs is je door naar de Website van Mary Griffin. Ze is woonachtig in Engeland en reageert op eventuele vragen via de email. Nadat ik de bestelling geplaatst en betaald had (Via PayPal) kreeg ik al snel een persoonlijk email. Ze bedankte mij voor de bestelling en beschreef wanneer ze het pakketje zou versturen en hoe. Ze vroeg ook of ik een email terug wilde sturen wanneer ik het Deck ontvangen had. Deze persoonlijke service vind ik super en dat maakt de ervaring nog meer bijzonder.

Wil je graag een boodschap van deze kaarten, laat het mij dan weten in de comments en ik zal de boodschap eronder plaatsen, zodat je kennis kan maken met de boodschappen via dit prachtige Deck.

Heb je vragen over dit Deck en denk je dat ik deze kan beantwoorden dan lees ik het graag hieronder in de comments sectie of gebruik het contactformulier op de Website zodat ik een email ontvang en je vraag privé kan behandelen.

Veel liefs

Tamara

Wil je een persoonlijke kaartlegging op maat; bekijk dan de opties en ik help je graag met je vraag:Vorige artikelen:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.